Регистрация
   
 
 
Измерение объема Помимо цен, столбчатые диаграммы нередко отражают объем торгов, т.е. количество акций, купленных или проданных за определенный период времени, представленный каждым столбиком. На дневной диаграмме объем торгов отражает совокупное количество акций, купленных или проданных в течение соответствующего торгового дня. По соглашению этот объем отображается в виде отдельной столбчатой диаграммы и обычно приводится непосредственно под диаграммой цены акций.
Сочетание накопления
  • Предприятие осуществляет права владения.
  • Предприятие не отвечает по обязательствам организации, которой оно подчинено.
Популярные новости

Робимо кар'єру - інструкція. Як просунутися по службі, службі. Посадовий зростання.

  1. Чи потрібна Вам кар'єра?
  2. Правила кар'єриста
  3. Складіть кар'єрний план і дотримуйтесь його
  4. Ловіть рибу там, де вона є
  5. Будуйте мережу контактів

Як зробити кар'єру? Для цього потрібно лише вирішити і слідувати своїм рішенням. Поради старої підкилимної щури допоможуть Вам. Службовий зростання, посадова просування, як його досягти - коротка, чітка інструкція. (10+)

Робимо кар'єру - інструкція. Як просунутися по службі. посадовий зростання

Зміст :: Пошук

Чи потрібна Вам кар'єра?

Чи дійсно Ви хочете робити кар'єру? Навіщо Ви хочете зайняти більш високу посаду, посаду? Що дасть Вам просування по службовій драбині, посадовій ієрархії?

Дуже важливі Ваші відповіді на ці питання. Зробити кар'єру досить просто в сенсі того, що це не вимагає ні особливих талантів, ні особливих рис характеру, ні якихось спеціальних початкових даних. Зробити кар'єру дуже складно тому, що цього доведеться присвятити все життя, підпорядкувавши цієї мети все інше.

Навіщо Вам потрібен службовий зростання? Заробити стан можна іншими іншими способами. Про це окрема стаття ' Як заробити стан? '. Самореалізуватися теж можна на іншій ниві. Чи справді кар'єра Вам потрібна?

Якщо відповідь - Так, то читаємо далі. Я успішно робив кар'єру, накопичив певний досвід і готовий з Вами їм поділитися. Відповім на всі питання, готовий допомогти порадою в конкретних ситуаціях, проводжу консультації та індивідуально треную з питань кар'єри. звертайтеся

Однак, перш ніж прийняти остаточне рішення, чи будете Ви підніматися службовими сходами, уважно зважте всі за і проти. Прийнявши рішення, дотримуйтесь його. Інакше буде дуже шкода сил, витрачених на незавершену справу. Робіть кар'єру постійно, кожен робочий день. Не слід два дні вдіяти кар'єру, потім на тиждень забити, потім знову згадати і зайнятися кар'єрою. Від таких дій не буде пуття, тільки даремно витрачені зусилля.

Правила кар'єриста

Наведу кілька правил успішного кар'єриста, якими сам активно користувався з незмінно чудовим результатом, і якими з успіхом користуються мої клієнти. Нічого особливого в цих правилах немає, але їм треба слідувати, щоб просуватися по службі.

Складіть кар'єрний план і дотримуйтесь його

Єдиний спосіб зробити великий проект (а кар'єра - великий довгий проект) - скласти детальний план з дрібними кроками і виконати його. Складемо кар'єрний план з цілями і термінами. Будемо прагнути його виконувати. Що робити, якщо Ваш кар'єрний план не збігається з планами роботодавця, читайте нижче.

Ловіть рибу там, де вона є

Вибір правильного місця роботи - найважливіший крок в кар'єрі.

Є маса компаній, в яких корпоративна культура не сприяє кар'єрі. Всі місця зайняті, все начальники всіх рівнів тримаються за своє крісло, бояться нового, всякого розвитку. Стабільність зведена в головну цінність. Такі компанії нерідко цілком нормально функціонують, платять гідну зарплату, але Вам вони не підійдуть. Якщо Ваша мета - кар'єра, негайно і без жалю шукайте іншу роботу. Для кар'єриста тут не місце.

До речі, коли я пишу 'шукайте іншу роботу', це означає, що Вам дається два місяці на перехід, а не два роки на неспішне ходіння по співбесідах. У кар'єрі, як і багато в чому іншому, дуже важливо навчитися досягати поставлених цілей в задані терміни.

Інший варіант - компанія динамічно розвивається, але категорично недооцінює свої кадри. На всі керівні пости залучають людей з боку. Свої співробітники практично ніколи не отримують просування. У такій компанії можна попрацювати для досвіду, в неї добре прийти з боку на керівну посаду, попрацювати там, зробити проект, піти на підвищення в іншу компанію. Вирішіть для себе, навіщо і скільки часу Ви будете працювати в такій компанії. Опрацюйте рівно стільки, скільки вирішили, і ні днем ​​більше.

Є маса компаній і організацій, де кар'єрні амбіції співробітників вітаються і заохочуються. Ідіть працювати туди, там можна швидко зробити кар'єру.

Будуйте мережу контактів

Робота операціоніста погана для початку кар'єри не тільки тим, що на ній дуже складно себе проявити, але легко зіпсувати свою репутацію, а й тим, що вона зовсім не сприяє розвитку мережі контактів. Така робота нам не підходить.

Нам потрібна робота, яка не заважає, а ще краще, безпосередньо вимагає будувати мережу контактів, знайомитися з людьми, обговорювати професійну тематику. Розвитку мережі професійних контактів сприяє участь в професійних співтовариствах, конференціях, семінарах, інфраструктурних та комерційних проектах, до яких залучено багато людей. Скільки у Вас в записнику телефонів колег, з якими Ви можете обговорити професійні питання? Повинно бути, для початку, більше 150.

Будьте публічною людиною в своєму професійному співтоваристві, виступайте з ініціативами, пропозиціями, беріть участь в підготовці молодих фахівців. Сформуйте для себе у максимальної кількості людей репутацію людини, який вирішує, а не створює проблеми. Тоді Вам будуть постійно пропонувати участь в різних проектах і цікаві посади. До речі, підготовка молодих фахівців - відмінний спосіб розвитку мережі контактів. Адже ці фахівці не завжди будуть молодими, хтось із них вже через пару років займе ключові пости, а Ви в їхніх очах будете гуру. Вас обов'язково покличуть, якщо з'явиться серйозний проект. А решта, хто не висуватиметься, будуть Вашим кадровим резервом. Ви, прийшовши на хороший проект, зможете залучити кращих своїх учнів, які ще не встигли досить просунутися і чекають свого шансу.

(читати далі...) :: (На початок статті)

Зміст :: Пошук

На жаль в статтях періодично зустрічаються помилки, вони виправляються, статті доповнюються, розвиваються, готуються нові. Підпишіться, на новини , Щоб бути в курсі.

Якщо щось незрозуміло, обов'язково запитайте!
Задати питання. Обговорення статті. [2] повідомлень.

'Навіщо Вам потрібен службовий зростання? Заробити стан набагато простіше і приємніше іншими способами. Запитайте мене, якими. ' Роз'ясніть будь ласка, що ви маєте на увазі. Мене дуже цікавить це питання Спасибі Читати відповідь ...

Якими способами можна заробити стан? Читати відповідь ...

ще статті

Авторитет на роботі, в офісі - слухайте, мовчіть, непомітно лідирує ....
В офісі не кажіть багато, але слухайте, спостерігайте і запам'ятовуйте. Завойовуйте а ...

Як виглядати на роботі? Що носити, одягати, надіти в офіс? Одяг дл ...
Одяг для кар'єри. Як правильно виглядати, щоб Вас поважали і любили в офісі ...

Керуючі компетенції. Хороший, успішний керівник, начальник, ...
Навички керівника. Що повинен уміти керівник, щоб бути успішним, поважаємо ...

Авторитет, харизма, солідність, впевненість в собі. Виглядати солідно ....
Секрети формування авторитету в колективі і впевненості в собі ...

Впевненість в собі. Створити, розвинути здатність швидко викликати довер ...
Як переконати, вразити незнайомої людини, сподобатися, викликати довіру з пров ...

Відносини, взаємини, комунікація з керівником, керівництвом ...
Як побудувати відносини з керівником ...

Приймати зауваження, думка, пропозиції, поради. Реагувати, использ ...
Як правильно реагувати на зауваження. Як зробити поради оточуючих ще однієї ...

Підготовка і проведення наради. Учасники обговорення - оптимальне ...
Підготовка наради. Поради, як підготувати матеріали учасникам. Типовий регл ...


Чи потрібна Вам кар'єра?
Чи дійсно Ви хочете робити кар'єру?
Навіщо Ви хочете зайняти більш високу посаду, посаду?
Що дасть Вам просування по службовій драбині, посадовій ієрархії?
Навіщо Вам потрібен службовий зростання?
Чи справді кар'єра Вам потрібна?
Скільки у Вас в записнику телефонів колег, з якими Ви можете обговорити професійні питання?
Навіщо Вам потрібен службовий зростання?
Якими способами можна заробити стан?
Як виглядати на роботі?